Meeting Agenda

State Board for Speech-Language Pathology & Audiology

New York State Education Department

1411 Broadway, 10th Floor

New York, NY

Friday, December 6, 2013; 10:00 a.m. - 1:30 p.m.


10:00

GET ORGANIZED

  • Review Minutes of Last Meeting
  • Review Agenda
10 min.
10:10

REPORT OF THE CHAIR

  • Updates from Previous Meeting
10 min.
10:20

REPORT OF THE EXECUTIVE SECRETARY

  • e-Licensing Progress
  • Staffing Update
  • Hearing Aid Dispensing Board
10 min.
10:30

NEW BUSINESS

  • Professional Education Program Review
  • American University in Beirut BS Medical Audiology Sciences
  • New Passing Score on SLP Praxis
  • Practice issues for discussion
90 min.
12:00

OLD BUSINESS

  • Committee Work Session
    • Practice/Guidelines Committee
      • Multicultural Guidelines
      • Telepractice
    • Public Relations/Education Committee
      • New Video Production
      • School Outreach
75 min.
1:15

CONCLUSION

  • Summarize Assignments Taken
  • Establish Meeting Dates
15 min.
1:30 ADJOURN  
Last Updated: December 2, 2013