Meeting Agenda

State Board for Respiratory Therapy

NYS Education Department
Office of the Professions

1411 Broadway

10th Floor

New York, NY

Thursday, September 13, 2012 - 11:00 a.m. to 2:00 p.m.


11:00

WELCOME AND HOUSEKEEPING

  • Review and Adopt Minutes of Previous Meeting
  • Review Agenda
15 min.
11:15

REPORT OF THE CHAIR

  • Updates from Previous Meeting
15 min.
11:30

REPORT OF THE EXECUTIVE SECRETARY

  • Updates on Budget, Staffing and Technology
  • Legislative Update

15 min.

11:45

NEW BUSINESS

  • R.T.'s Providing Spacers
  • Unlicensed Persons Administering Oxygen
  • Utilization of Relaxation Techniques by Polysomnographic Technologists
30 min.
12:15

OLD BUSINESS

  • CEU's for R.T.T. Clinical Preceptors
  • Masters-Level Program
45 min.
1:00

POLYSOMNOGRAPHY

  • Update on Regulations and Forms
  • Develop Practice Guidance
60 min.
2:00
ADJOURN

 

Last Updated: September 5, 2012